Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

75 år och hetare än någonsin

Fjärrvärmen är varm, trygg och pålitlig. Att bli fjärrvärmekund i Karlstad är enkelt då vi kan erbjuda fjärrvärme i nästan hela Karlstad tätort. Anslutning består av två delar, grundinstallationen och den andra delen är något av våra värmepaket.

Element

Du kan välja att enbart köpa grundinstallationen av oss. Du ordnar då själv med inkoppling av fjärrvärmecentralen på husets element- och varmvattensystem, samt demontering och bortforsling av din gamla uppvärmning.

Detsamma gäller för dig med direktverkande el, du kan själv stå för konverteringen av värmesystemet med hjälp av en egen anlitad vvs-installatör. Väljer du att bara köpa grundinstallationen måste du lösa inkopplingen av husets värme- och varmvatten till fjärrvärmecentralen senast två månader efter leveransstart, det vill säga när fjärrvärmecentralen är färdig för drift.

Priser

Priset för att installera fjärrvärme i din bostad varierar beroende på var du bor och vilken uppvärmningsform du har idag. Vill du veta vad som gäller för just dig och din bostad kontaktar du Martin Rosén, du hittar hans kontaktuppgifter nedan.

Grundinstallation

  • Grundinstallation - Med grundinstallationen får du fjärrvärmen dragen fram till ditt hus och fjärrvärmecentralen monterad. Rördragning i ditt hus ingår inte.

Våra värmepaket

Välj det värmepaket som passar ditt hus bäst och få en komplett installation med rördragning i ditt hus. I alla värmepaket ingår grundinstallationen.

  • Värmepaket 1 - För dig som har en kombipanna, oljepanna, pellets­panna eller vedpanna kopplad till en murstock eller ett rökrör.
  • Värmepaket 2 - För dig som har en elpanna kopplad till ett vatten­buret system med pannrum som saknar rökrör eller murstock.
  • Värmepaket 3 - För dig som har direktverkande el. I paketet ingår konvertering till ett vattenburet system.