Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Vattenburet system

Att ansluta sig till fjärrvärme är en enkel sak för dig som har ett vattenburet värmesystem i ditt hus.

Komplett eller grundinstallation?

Du kan välja att köpa en komplett installation från oss genom att välja till ett av våra värmepaket, eller också väljer du att bara köpa grundinstallationen från oss och lösa resten på egen hand. Kom ihåg att om du väljer att lösa inkopplingen på egen hand måste det vara gjort senast två månader efter leveransstart.

  • Grundinstallation - Med grundinstallationen får du fjärrvärmen dragen fram till ditt hus och fjärrvärmecentralen monterad. Rördragning i ditt hus ingår inte.

Välj det värmepaket som passar ditt hus bäst och få en komplett installation med rördragning i ditt hus. I värmepaken ingår grundinstallationen.

  • Värmepaket 1 - För dig som har en kombipanna, oljepanna, pellets­panna eller vedpanna kopplad till en murstock eller ett rökrör.
  • Värmepaket 2 - För dig som har en värmepump eller elpanna kopplad till ett vatten­buret system med pannrum som saknar rökrör eller murstock.