Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge er en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Teckna ditt nya elavtal här

När du blir kund hos Karlstads Energi får du förnybar el till allt du tycker om. Du gör ett tryggt val då vi är Sveriges första elbolag att certifieras enligt Schysst elhandel.

Hur kan vi göra din dag lite bättre?

Elhandel mellankund

Prata elavtal med mig

Är du intresserad av att bli elkund hos oss? Kul! Har du en förbrukning mellan över 350 MWh/år är du välkommen att kontakta vår säljare Peo Ajaxson på 054-540 71 17 eller peo.ajaxson@karlstad.se

Elhandel storkund

Prata elavtal med mig

Är du intresserad av att bli elkund hos oss? Härligt! Har du en förbrukning över 1 000 MWh/år är du välkommen att kontakta vår säljare Ricky Hjerthén på 054-540 71 14 eller rickard.hjerthen@karlstad.se

Schysst elhandel

Vi är ett schysst elbolag

Karlstads Energi är Sveriges första elbolag att certifierats enligt ”Schysst elhandel”. Det innebär att vi går längre än vad riktlinjer och ellagen kräver för att stå på din sida.

Människor som står i en cirkel och håller hand.

Våra vänner och samarbetspartners

En förutsättning för att Värmland ska utvecklas är att vi som bor här hjälper varandra. Välj ditt lokala energibolag du också.

Våra samarbetspartners