Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Vår grafiska profil

Här hittar du bland annat vår logotyp och instruktioner för hur den ska användas.

Logotyp

Logotypen är varumärket i sin renaste form och är det viktigaste elementet för igenkänning. Logotypen består av två delar, namnet och karlstads-solen. Solens syfte är att tydligt visa att Karlstads Energi är ett bolag inom Karlstads kommun. Logotypen finns i två versioner, med svart eller vit text.Profilfärger

Färgerna är en viktig del av vår profil och är en stark bärare av vårt varumärke. Våra profilfärger är orange och grön. Färger som kopplar till solen och vårt hållbarhetsarbete. Då vi inte vill kännas för mörka och tunga använder vi i första hand våra ljusare färger på större ytor.

 Grafiska element

En viktig del av vår identitet är grafiska element i form av illustrationer. Manéret innebär att alla illustrationer ritas med en mix av linjer och prickar (se exempel). Prickarna, eller cirklar, återfinns även som detaljer i vår logotyp. Genom våra illustrationer kommunicerar vi vårt erbjudande, våra mål och vårt syfte, på ett lustfyllt och tydligt sätt.